Fernando Neira Gomez

Gustame saber un pouco de todo, quizas por iso os diversos campos de estudio nos que me adentrei ao longo da miña etapa educativa tanto formal como informal.

últimos comentarios

Sin comentarios

Páginas de Fernando Neira Gomez

  • 5. Bibliografía - Degustación

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    Bibliografía • Bisquerra, R. (1998). Modelos de orientación e intervención psicopedagógica. Barcelona: Praxis.   • Murillo, P. (2004). Hacia la construcción de un nuevo modelo de...
  • 4. O Empratado

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    A Empratar Chegando a resta final no proceso de elaboración dunha receita, producese o empratado, momento no que o cociñeiro debe colocar os alimentos cociñados no prato de forma especifica, xeito que de unha visión...
  • 3. A escola e o asesoramento - Lume nos Fogóns

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    Unha vez coa " Mise an Place" feita, o cociñeiro ten que comezar coa elaboración do plato, para isto comeza a traballar coa materia primas, condimentos, ferramentas, fogóns... digamos que e cando realmente o cociñeiro...
  • 2. Mise an Place - Posta a punto

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    A posta a punto dunha cociña “ Mise an Place”. O termo francés "Mise en place" significa, preparar, dispoñer todos os elementos necesarios para unha determinada tarefa ou traballo. Cando nos referimos á...
  • 1. a arte culinaria

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    A arte culinaria é unha forma creativa de preparar os alimentos e depende moito da cultura, en termos de coñecementos respecto aos alimentos, a súa forma de preparalos, así como dos rituais sociais establecidos arredor da comida. Non hai que...
  • 0. Portada: Nos fogóns do asesoramento

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
            ASESORAMENTO CURRICULAR A CENTROS E PROFESORES NOS FOGÓNS DO ASESORAMENTO   Fernando Neira Gómez 5º psicopedagoxía Curso 2012 - 2013 Docente : Lourdes Montero