Fernando Neira Gomez

Gustame saber un pouco de todo, quizas por iso os diversos campos de estudio nos que me adentrei ao longo da miña etapa educativa tanto formal como informal.

Historial

1.1.1 Indice: Revisión

1.1.1 Indice

Última actualización de en Fernando Neira Gomez

1. A ARTE CULINARIA

1.1- Introdución.

1.1.1- indice

1.2- Conceptos previos.

2. MICE AND PLACE

2.1- O Asesoramento – A materia prima.

2.1.1- Modelos de asesoramento – maneiras de empregar a materia prima.

2.2- Asesoramento ou orientación – a diferenza esta no condimento.

2.2.1- Modelos de orientación e asesoramento – Diversos modelos de cociñar.

2.3- Asesoramento curricular.

2.3.1- Funcións do psicopedagogo/a – Don chef

2.4- Asesoramento para o cambio- cociña de autor.

3. LUME NOS FOGÓNS

3.1- O acoso escolar

3.2- Benestar e Malestar Docente.

3.3- Escola inclusiva.

3.4- A LOMCE – nova couisine??.

4. EMPRATADO

4.1- Reflexión.

5. DEGUSTACIÓN

5.1-Bibliografía e Webgrafía