4. Metemos o chourizo e a carne.

4. Metemos o chourizo e a carne.

Última actualización de en Nerea Lorenzo

Nun bo caldo sempre se mete un chourizo destes da casa a poder ser! A matanza xa foi fai uns meses, esperemos que vos sobraran algúns chourizos ricos que se gardan para cando ven a familia a comer os domingos e esa carne tan sabrosa que se deixa para os cocidos e os caldos.

carne e chourizos.jpg

 

Un artigo que me pareceu curioso foi o de "sistema que describe as imaxes ás persoas cegas". Penso que foi dos que máis me gustaron que puiden ler, porque sempre se lles deixa a un lado ás persoa que teñen algunha deficiencia, e con estas cousas e innovacións, eles chegarían a ser moito mellores en moitas das cousas que nós pensamos que non serían capaces de facer. Ata mesmo para o seu estado físico e psicoafectivo, terían máis autoestima e poderíanse valorar de forma positiva.

http://stellae.usc.es/red/blog/view/148509/sistema-que-describe-as-imaxes-as-persoas-cegas

Isto parece que vai pillando forma e cheirar cheira que arrecende, non vos parece?