1. A ARTE CULINARIA
1.1- Introdución.
1.1.1- indice
1.2- Conceptos previos.
2. MICE AND PLACE
2.1- O Asesoramento – A materia prima.
2.1.1- Modelos de asesoramento – maneiras de empregar a materia prima.
2.2- Asesoramento ou orientación – a diferenza esta no condimento.
2.2.1- Modelos de orientación e asesoramento – Diversos modelos de cociñar.
2.3- Asesoramento curricular.
2.3.1- Funcións do psicopedagogo/a – Don chef
2.4- Asesoramento para o cambio- cociña de autor.
3. LUME NOS FOGÓNS
3.1- O acoso escolar
3.2- Benestar e Malestar Docente.
3.3- Escola inclusiva.
3.4- A LOMCE – nova couisine??.
4. EMPRATADO
4.1- Reflexión.
5. DEGUSTACIÓN
5.1-Bibliografía e Webgrafía