Fernando Neira Gomez

Descripción corta: Gustame saber un pouco de todo, quizas por iso os diversos campos de estudio nos que me adentrei ao longo da miña etapa educativa tanto formal como informal.
Ubicación:
Email de contacto:
Teléfono:
Móvil:
Sitio Web: http://
Usuario de Twitter:

Sobre mi

ola, son Fernando Neira Gómez, na actualidade resido no concello de Boqueixón, nunha pequena aldea que recibe o nome de Oural, teño 25 anos, e na actualidade encontrome traballando de repartidor de panaderia e polas tardes estudiando psicopedagoxía. Son educador social e restaurador.

Tablón de mensajes

Blogs

Más entradas

Páginas

  • 5. Bibliografía - Degustación

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    Bibliografía • Bisquerra, R. (1998). Modelos de orientación e intervención psicopedagógica. Barcelona: Praxis.   • Murillo, P. (2004). Hacia la construcción de un nuevo modelo de...
  • 4. O Empratado

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    A Empratar Chegando a resta final no proceso de elaboración dunha receita, producese o empratado, momento no que o cociñeiro debe colocar os alimentos cociñados no prato de forma especifica, xeito que de unha visión...
  • 3. A escola e o asesoramento - Lume nos Fogóns

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    Unha vez coa " Mise an Place" feita, o cociñeiro ten que comezar coa elaboración do plato, para isto comeza a traballar coa materia primas, condimentos, ferramentas, fogóns... digamos que e cando realmente o cociñeiro...
  • 2. Mise an Place - Posta a punto

    Última actualización de en Fernando Neira Gomez
    A posta a punto dunha cociña “ Mise an Place”. O termo francés "Mise en place" significa, preparar, dispoñer todos os elementos necesarios para unha determinada tarefa ou traballo. Cando nos referimos á...
Más páginas

Actividad